glava joomla 3 4 nova3

MZPM pocitnice 2019Zveza prijateljev mladine Ljubljana - center in Šiška (ZPM) sta prostovoljni, nevladni, samostojni in neprofitni organizaciji, ki povezujeta društva prijateljev mladine na območju Centra, Šiške in Bežigrada, ki delajo v dobro otrok, mladostnikov in družin. Zavod za letovanje in rekreacijo je ustanovila ZPM Ljubljana - Center in opravlja svojo neprofitno dejavnost od leta 1961.

Vse tri organizacije skupaj sodelujejo in se trudijo, da bi v različne prostočasne dejavnosti in različne programe v času počitnic vključili čimveč otrok, ki si omenjenih dejavnosti ne morejo privoščiti.. dejavnosti obsegajo letovanja na morju oz. gorah, enodnevne izlete, različne tabore, počitniška varstva, jezikovna druženja, različne delavnice v Ljubljani.

Tudi v letošnjem šolskem letu so natisnili katalog Zvez prijateljev mladine in Zavoda za letovanje in rekreacijo otrok, Počitnice in dejavnosti 2019, v katerem so zbrane vse informacije o letovanjih in ostalih počitniških dejavnostih za otroke in mlade med poletnimi počitnicami 2019. Kataloge v tiskani obliki smo razdelili našim učencem, na voljo pa je tudi spletna verzija kataloga.

Kontaktni podatki za več informacij:
Zveza prijateljev mladine Ljubljana-Šiška in Center
Zavod za letovanje in rekreacijo otrok
Trg prekomorskih brigad 1,
1000 Ljubljana

telefon: 01/513-26-50
elektronska pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

KATALOG  (PRENESI)

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..