Spoštovani!

Šola si prizadeva za čim manjše onesnaževanje okolja s plastiko in ostalo embalažo. Situacija, v kateri smo se znašli v preteklih mesecih (COVID-19) nas je žal prisilila, da bodo zaradi zagotavljanja varnosti pred morebitno okužbo, nekatera živila zaščitena s folijo ali pakirana v embalažo. Takoj, ko se bo situacija stabilizirala, bomo ponovno zmanjšali uporabo plastične in ostale embalaže.

Hvala za razumevanje.

Spoštovani odjemalci zunanjih kosil!

Obveščamo vas, da z 18. 5. ponovno odpiramo možnost jemanja kosil. Kosila bo možno jemati na zunanjem stranskem vhodu v kuhinjo, kjer je dostava živil (stopnice do vrat, pozvonite na zvonec). Kdor bo kosila jemal sprotno, lahko to stori med 11.-11.25 oz. med 14.-14.30 uro; vsi ostali, ki imate dvojno garnituro posod pa med 12.-14.30. uro. Glede na to, da se s trenutno situacijo srečujemo prvič, vas prosimo za razumevanje glede morebitnega daljšega čakanja na izdajo kosil.

POMEMBNO: Prosimo vas, da se v izogib morebitne okužbe z COVID-19 držite medosebne razdalje vsaj 1,5 metra stran od drugih abonentov, nosite masko in si po izdaji kosila razkužite roke. Prav tako bi vas prosili, da so posode in cekarji, s katerimi rokujemo v primernem higienskem stanju.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na tel. št. 015007189 (org. šolske prehrane) oziroma na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Hvala!

Lp,

Marjan Rener

Org. šolske prehrane

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..