24. LJUBLJANSKI MARATON

V soboto, 26. oktobra 2019 smo se zbudili v megleno jutro in vsi komaj pričakovali 12. uro, ko smo bili dogovorjeni na našem zbornem mestu v centru Ljubljane. Tam so nas pričakali učitelj Bogdan, ter učiteljice Katarina, Tina Lucija in Maruša. Dobra volja in jesenski sončni žarki so v pravem trenutku razpršili gosto meglo in ogrevanje za naš maratonski tek se je lahko pričelo. Še dobro se pripravimo za tek in se skupaj odpravimo na štart pred Konzorcijem.

Na promocijskem teku (učenci od 1. do 5. razreda) je našo šolo zastopalo 57 učencev. V tekmovalnem šolskem teku (učenci 6. do 9. razred) pa 28 učencev naše šole. Ekipno so se naši učenci uvrstili na odlično 31. mesto. Razveselili smo se tudi uvrstitve na zmagovalni oder, saj je Ajda Podgoršek v absolutni kategoriji svojega letnika osvojila 3. mesto, na nivoju ljubljanskih šol pa odlično 1. mesto.

Na uradni spletni strani (http://vw-ljubljanskimaraton.si/sl/results11) si lahko ogledate še preostale rezultate naših učencev. Marsikdo je dosegel zavidljiv čas v teku na 1800 metrov in s tem povezano zelo lepo skupno uvrstitev.

Vsem udeležencem 24. Ljubljanskega maratona iskreno čestitamo za odlične predstave in prikaz pravega športnega duha ob zastopanju naše šole.

Maruša Klopčič, učiteljica športa

MARATON 2019

 

  • 1
  • 2

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..