ČETRTI RAZREDI NA OLIMPIJSKIH IGRAH

V petek, 22. 11. 2019, se je na naši šoli odvijal prav poseben športni dan. Zimske olimpijske igre, ki pa smo jih lahko izvedli kar brez snega. Razredi so se med seboj pomerili v različnih športnih panogah. Za vsako športno panogo so učenci morali določiti svoje predstavnike.
Zimske olimpijske igre so se pričele s pravo slavnostno otvoritvijo, kjer so razredi obesili svoje razredne zastave, predstavili svoje razredne himne, prižgal se je olimpijski ogenj, izbrani učenci pa so povedali tudi pravo olimpijsko zaprisego.
Na posameznih športnih prizoriščih so učenci bolj ali manj naglas navijali za svoje tekmovalce. Poleg tekmovalnih dosežkov, so učenci morali upoštevati tudi vse prvine športnega duha. Ugotovili so, da pravzaprav ne gre za duha, ki straši, temveč za našo notranjo moč, da se tako v vlogi gledalca kot tekmovalca vedemo pošteno in spodbudno.
Medrazredno tekmovanje se je zaključilo z razglasitvijo rezultatov in svečano podelitvijo kolajn. Več tekmovalnih utrinkov in nasmejanih obrazov pa si lahko ogledate v fotogaleriji.

Zapisala: Maruša Klopčič

FOTOGALERIJA
ZOI 2019

RAZREDNE HIMNE

4.A

4.B

4.C

4.D

  • 1
  • 2

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..