ČETRTEK

Danes smo se ponovno zbudili v čudovit dan. Kot po navadi smo dan pričeli z branjem Male pošasti Mici. Po zajtrku še nekaj šolskega dela in petja, nato pa na smuči. Smuka je bila znova odlična. Smučanje smo zaključili z vijuganjem med vratci, ki so jih predstavljali kar naši učitelji. Popoldan pa še težko pričakovano sankanje in s težkim srcem smo se odpravili na večerjo. Še nekaj prostega časa nato pa zaključni ples pred spanjem. Prijetno utrujeni in zadovoljni smo zaspali in se v sanjah že veselimo jutrišnjega objema naših staršev.

pokljuka 1bc CETRTEK 

SREDA

Današnji dan je bil nabito poln z različnimi dejavnostmi. Poleg obveznega smučanja, mimogrede prav vsi se že samostojno vozimo s krogci, smo danes poleg šolskega dela opravili tehniški dan in v paru oblekli čisto svojega Palčiča. Zelo smo bilo ponosni na naše izdelke. Pokljuški škrat nam je prinesel tudi pismo, s pomočjo katerega smo iskali zaklad, ki nam ga je skril tu gori na Pokljuki. Zelo smo se zabavli ob iskanju Zverjaščevih in miškinih stopinj v snegu...

Za zaključek dneva pa še čisto pravi kviz Lepo je biti milijonar. Rahlo utrujeni, zelo ponosni in predvsem zdravi smo se zadovoljno odpravil spat.

pokljuka 1bc SREDA

TOREK

Včerajšnje smučanje nas je tako navdušilo, da smo se v torek zbudili že zelo zelo zgodaj. Res smo si želeli na smučišče, a prej smo morali urediti še naše sobe ter opraviti nekaj šolskega dela. Na smučanju smo zelo uživali in vsi smo bili ponosni na naš smučarski napredek.

Po odličnem kosilu še malo počitka, nato pa branje, ustvarjanje, tombola in še kaj. Večer smo zaključili z nočnim sprehodom po čudoviti Pokljuki, v posteljo pa nas je pospremila uspavanka ob zvokih kitare.

pokljuka 1bc torek1

PONEDELJEK

Z avtobusom smo se pripeljali v pravo zimsko pravljico in se nastanili v hotelu Jelka. Za nas se je pričelo Zverjaščkovo in miškino zimovanje. Hitro smo se nastanili v sobe in komaj čakali, da se odpravimo smučat. Vendar smo se prej morali še naučiti kako se primerno oblečemo in obujemo, da nam bo na snegu čim bolj prijetno. Po dobrem kosilu smo se polni energije odpravili na smučišče.

Priznati moramo, da smučanje ni tako enostavno kot smo mislili, ampak vsi smo opravili že več lepih smučarskih zavojev. Še igra na snegu, nato pa še malo branja in šolskega dela. Dan se je hitro prevesil v večer, ki smo ga zaključili s kinom.

IMG 20200309 164707

  • 1
  • 2

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..