delavnica bobri1 Od decembra smo nekateri učenci ob sredah popoldne prihajali za uro ali dve v šolo, ker smo imeli zelo zanimive delavnice Bobrove mlade oči.

Vključeni so bili učenci 5. a, 6. d, 6. b. 9. c in 9. b.

Na festivalu Bobri smo sodelovali s pisanjem gledaliških kritik po ogledih izbranih filmov in predstav. Naredili smo intervju z enim od igralcev in 1.2. posneli  podcast - spletno radijsko oddajo, ki jo lahko že tudi poslušate. 
Ismar Čatić in Leon Kukrika
(FOTO URŠKA BOLJKOVAC)
delavnica bobri3Po predstavi Vsi junaki zbrani v Slovensko mladinsko gledališče sta se Mia in Lana pogovarjali z Blažem Šefom in Katarino Stegnar.
unnamedUčenci osnovne šole Valentina Vodnika so pod mentorstvom kritičarke, dramaturginje in novinarke Zale Dobovšek pripravili nekaj recenzij in prispevkov o predstavah, ki so si jih ogledali pred festivalom in med njim.
Pod mentorstvom ekipe podcasta FilmFlow (Bojane Bregar, Ane Šturm in Maje Zupanc) in Pie Nikolič z Radia Študent ter v sodelovanju s Centrom urbane kulture Kino Šiška so pripravili in posneli tudi podcast oziroma spletno radijsko oddajo o dogodkih in vsebinah, ki jih prinašajo letošnji Bobri.
 
PODKASTI - POVEZAVE
 
 
 

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..