PETEK

Po zahtevno-zabavnem biatlonskem tekmovanju pa še streljanje s pravo biatlonsko puško. Zanimiva izkušnja prav za vse.

pokljuka2020 6

 

POKLJUKA2020 8

ČETRTEK

KONČNO SMO DOČAKALI POPOLN SONČEN DAN

Četrtkovo jutro nas je pozdravilo s čudovitim soncem in predvsem brezveterjem. Že pred zajtrkom smo naše vtise sredinega filma strnili v likovni podobi. Dopoldan smo izkoristili za pripravo na biatlonsko tekmovanje, lovljenje skakalnih rekordov ter seveda pridobivanje tekaške kondicije. Ugotovili smo, da smo čisto zares vsak dan manj utrujeni in da »klance« prevozimo že z lahkoto. Dolgi spusti so nato le nagrada za naš vloženi trud.

Popoldanske športne aktivnosti smo pričeli kar s plesom na smučeh, nato odtekli nekaj tekaških kilometrov in popoldan sklenili s sankanjem oz. lopatkanjem.

Matematična tombola je popestrila našo učno uro. Večer je bil namenjen žrebanju štartnih številk za petkovo biatlonsko tekmovanje ter iskanju talentov naših četrtih razredov.

pokljuka2020 3pokljuka2020 4

SREDA

Tretji dan smo se zbudili v vetrovno jutro, ki pa ni pokvarilo naših tekaških pričakovanj. Za obeležitev dneva glasnega branja smo si kar po sobah prebirali svoje najljubše knjige. Na snegu pa smo se ob vztrajnem pridobivanju tekaške kondicije ter ohranjanju ravnotežja na ozkih smučeh, preizkusili tudi v smučarskih skokih ter skupinski orientaciji. Navkljub nagajivemu vetru smo se povsod dobro izkazali in dan na prostem zaključili z lopatkanjem.

Pred večerjo pa še nekaj branja, socialnih iger nato pa še zasluženi kino večer.

POKLJUKA2020 3

 

TOREK

Drugi pokljuški dan smo navkljub vetru, snegu in dežju uživali na tekaških smučeh. Naše tekaške spretnosti so iz dneva v dan boljše. Dan smo si zapolnili s poslušanjem dogodivščin Drejčka in treh Marsovčkov, svoje znanje smo preizkušali na kvizu Male sive celice, zvečer pa smo odkrili, da smo tudi odlični improvizatorji.

pokljuka2020 2

PONEDELJEK

pokljuka2020 1

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..