Teka trojk v okviru prireditve Pot ob žici se je v sončnem sobotnem dopoldnevu udeležilo 45 učencev naše šole. To v praksi pomeni, da je našo šolo zastopalo 15 tekmovalnih trojic, ki so jih sestavljali učenci od 3. do 9. razreda. Tekači so se pomerili v treh različnih kategorijah: učenke, učenci ter po spolu mešane trojke učenk in učencev. Na tekaški progi, ki se je začela na Rudniku pri OŠ Oskarja Kovačiča in tekače vodila preko Prul vse do Kongresnega trga, so učenci v zelo prijetnem in navijaškem vzdušju skupaj premagali razdaljo 3 kilometrov. Za vse tekače je bil to pošten izziv, saj so morali opisano pot premagati kot ekipa. Sodelovanje, spodbujanje, vztrajnost, borbenost in tudi potrpežljivost so krasile prav vsako ekipo.
 
Vse ekipe so uspešno, hitro in zadovoljno pritekle na cilj. Nekatere malce hitreje, spet druge v sebi ljubem tekaškem ritmu, vendar vsi zadovoljni in ponosni na svoj tekaški dosežek in predvsem vložen trud.
 
Posebna pohvala pa je namenjena ekipi OŠ Valentina Vodnika 9, ki so jo zastopale Lučka Fortuna (8. a), Pika Sedej (8. a) in Hana Gregorič (7. a) in je v kategoriji učenk zasedla odlično 1. mesto med vsemi osnovnošolskimi ekipami. Bravo punce! 👍👍👍
 
Vse preostale tekaške dosežke naših učencev si lahko ogledate tudi na uradni spletni strani prireditve: 
 

Nekaj fotoutrinkov pa seveda v priloženi fotogaleriji.

Preživeli smo prijetno skupno sobotno dopoldne. Čestitamo vsem udeležencem teka in se že veselimo naših prihodnjih skupnih športnih akcij.
 
Zapisala: Maruša Klopčič
Vseh obiskov 154, od tega danes 1.
Dostopnost