Dragi učenci, učitelji, starši in prijatelji,

V petek, 14. 6. 2014, je bila valeta generacije 2024, generacije, ki je pustila nepozaben pečat na naši šoli. Ko pogledamo nazaj na prehojeno pot, nas preplavijo spomini na prva srečanja, neštete šolske ure, smeh in solze, izzive in zmage.

Skupaj smo preživeli mnogo nepozabnih trenutkov, od prvih dni, ko ste prestopili prag šole, do danes, ko zreli in pripravljeni na nove izzive zaključujete pomembno poglavje vašega življenja. Vaša pot je bila prežeta z učenjem, prijateljstvi in rastjo, ki so vas oblikovali v edinstvene posameznike.

Vsaka generacija prinaša nekaj posebnega, toda vi ste bili izjemni. S svojo vedoželjnostjo, ustvarjalnostjo in predanostjo ste soustvarjali neponovljive zgodbe. Neštetokrat ste nas presenetili s svojo vztrajnostjo in inovativnostjo, bodisi na športnih igriščih, v učilnicah ali na številnih šolskih prireditvah.

Valeta ni zgolj slovo, ampak tudi praznovanje doseženega in priložnost za pogled naprej. Pred vami so neštete možnosti, ki čakajo, da jih izkoristite. Pogumno se podajte na nove poti, zasledujte svoje sanje in nikoli ne pozabite, da so temelji, ki ste jih gradili na naši šoli, trdni in vam bodo vedno v oporo.

Ob tej priložnosti se zahvaljujemo tudi učiteljem in staršem, ki so vas spremljali, vas podpirali in spodbujali na vaši poti. Brez njihove neizmerne podpore, potrpežljivosti in ljubezni bi bilo vaše potovanje veliko težje.

Draga generacija 2015-2024, ponosni smo na vas in verjamemo, da boste tudi v prihodnosti dosegali uspehe. Srečno na vseh vaših nadaljnjih poteh in naj vam srce vedno bije za znanje, prijateljstvo in neomajno radovednost!

Iskrene čestitke in vse najboljše!

Vaša šola

Vseh obiskov 345, od tega danes 1.
Dostopnost